torsdag 16. juni 2016

Ridetur, longe og tømmekjøring

I vårt rette element, på elgtråkket!


Det pusler og går fremover med frieser Silke og meg om dagen.

Vi hadde en knall ridetur uten leietau på Mandag. Tirsdag var det Longe som også gikk rimelig bra! Hun var ganske så flink hest altså. Litt tull i starten, men så gikk det veeeeldig bra.
Hun virker stivere på venstre hånd enn høyre og tuller mer der.

Så i går var det tømmekjøring og det gikk også over enhver forventning. Hun har tullet litt tidligere og nå er det nesten en uke siden sist og denne gangen var hun superflink. Både i skritt og trav. Holder seg flott til sporet, traver fint forbi porten uten tull og serpentinene sitter perfekt.
Tenkte å finne frem det enkleste dressurprogrammet også trene på dette i tømmekjøringen slik at vi har noe spesielt å øve på ;)

I dag skal vi ri på banen. Siden hun har tullet litt og stått pal i det varme ridehuset skal vi idag prøve oss på banen i stede. Venter til det er full skygge der i kveld så blir det bedre arbeidstemp. Jeg er stadig på jakt etter den første galoppen!
Vil gjerne ha en god seanse før vi legger ridehanskene på hylla for sommern.

Vi har nå fått to interessenter til beiteplassen og det virker nå rimelig bankers at hun skal gå der i sommer døgnet rundt. Det blir stas for henne å få fri!
Ikke det, hun digger å være med ut å gjøre noe annet enn å stå i sin støvete paddock. Hun må alltid dyttes inn på boksen og jeg skyve henne vekk slik at jeg får lukket døren.
Hun er så nyskjerrig, så det er mye mer spennende å være med på noe med folk enn å stå å sture i paddock uten gress!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar