onsdag 26. oktober 2016

Fysioterapauten fant endelig ut av det!



Jeg ble nyss anbefalt en annen fysio enn hun vi normalt bruker. Ei som bruker mer egne hender og mindre aparater, laser og strøm. Som bruker under ei time og får til MYE. Ikke er hun veldig dyr heller.

Og jommen fant hun ikke ut av hvorfor Silke er så småskrittet i bakbena.

Vi har visst om låsninger i krysset. vi har tøyd og bøyd, men det har ikke vært noe markant bedring annet enn å bli kvitt at det ene bakbenet er kortere skrittet enn det andre. Det er jo blitt nesten helt borte.

Så når denne damen begynner å dra i Silkes hovskjegg og fører foten fremover og bakover blir det raskt tydelig at Silke har null bevegelighet i krysset. Og det manifesterer seg i skrittlengde. Når hun forsøker å dra Silkes bakben forover kommer hun knappe 30 cm frem. Normalen er at man kan dra det helt frem til forbenet... Vi er en halvmeter unna om ikke mer.
Bakover er det en lignende affære...
Altså ikke særlig rart hun er så smågått!

Fineste jenta gjør jo så godt hun kan og litt til!

Øvelsene vi skal gjøre består altså da å holde rundt de to nederste ledd med støttende hender og føre benet fremover mot forbenet så langt det går, også forsiiiiiktig sette det ned på gulvet og la henne få stå slik litte granne.

Samme bakover.

Silke står jo litt urolig på gangen, så vi får se om gangen eller boksen er best.
Spadag er spennende!

Når man har fysio på så blir Silke alltid veeeldig gjespete



Lengre frem enn dette kom vi altså ikke :(((


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar