søndag 6. mars 2016

Bånn gass på maten igjen

Etter å ha furtet litt særlig med høymengden er Silke nå tilbake i full vigør og spiser masse og godt! Jeg har holdt litt igjen for å sikre at hun ikke blir gående å tråkke i maten. Hun har spist om lag 8 kilo den siste uken og nå er hun oppe i 11 igjen.
Deilig!

Ingenting er så stas som når "barnet" spiser godt!

Hun har røyting og tannfelling på tapetet, så det er jo mange gode grunner til å ikke spise fullt, men nå er altså alt tilbake på stell!

2 kommentarer:

  1. Gratulere med en flott hest.
    Vi har hatt hest, (travhest) i over 20 år og ridehester før travene kom i hus, og unghest er artig og holde på med, erfaringen vår er at når høyet ligger igjen i boksen, så får de for mye høy, og høy er for kostbart til å kaste, så da må man bare fore litt mindre, så man kan nesten ikke gå ut fra noen tabell, for ingen hester er like :)Vi forer unghestene med oppdrettsfor i tillegg til høy, Man må også følge nøye med vekst på unghest, ser man at de ligger mye, så kan man regne med at de er i vekst, og da er kanskje ikke matlysten like stor.
    Hesten din var bare helt nydelig, ser du koser dæ masse med den , fin blogg du har :O)

    Ha ei fin uke.

    Lisbeth :O)

    SvarSlett
  2. Hyggelig å se deg her Lisbeth!
    Ja vekst, nytt hjem, bytting av tenner og brunst på vei gav nok litt overdose. Hun lå en periode på om lag 6-8 kilo høy, men er nå tilbake til sine 12 kilo i døgnet. Nå er hun så bissi med høyet at når jeg kommer har hun knapt tid til å si hei.
    All maten og alt høyet blir nå spist opp i gooood tid før neste måltid som jo gleder et "mammahjerte".

    SvarSlett